Promo international

Promo International & Promo Recrutare

Cine Suntem?

Totul a inceput spre finalul anului 2002, cu ideea unei agentii de recrutare. La inceputul anului 2003 ideea s-a concretizat prin infiintarea Promo International si astfel am ajuns la 16 ani de activitate. Cum a luat nastere ideea unei agentii de recrutare? A luat nastere in urma propriilor experiente de munca in afara Romaniei ale fiecaruia dintre membrii agentiei. Unele dintre aceste experiente au fost insotite de dificultati, de situatii neasteptate, situatii pe care am fost nevoiti sa le rezolvam pe cont propriu, Era foarte mult loc pentru ca activitatea de recrutare, un domeniu foarte sensibil si care implica foarte multa responsabilitate, sa se desfasoare altfel. Mai bine! Mult mai bine! Si mult mai responsabil!

Locul de munca este unul dintre cele mai importante lucruri din viata noastra. Iar atunci cand se lucreaza in afara Romaniei, situatia devine delicata, intrucat experienta este insotita si influentata de cele mai multe ori de socul cultural, de noul mediu de lucru, de oamenii noi cu care se interactioneaza, de perioada de acomodare. Aici intervenim noi: ne ocupam in detaliu de contractul si de siguranta ta: informatii corecte, oferte de munca reale si realiste, contractele/ofertele de munca se primesc in Romania inainte de plecare, cazarea asigurata pentru absolut toate contractele, impozite si asigurari de sanatate platite, asistenta permanenta reala pe durata contractului. Prin parteneriatele pe care le-am incheiat - 4 in SUA, 4 in Anglia, 5 in Olanda, 2 in Austria, dispunem de sursele si resursele necesare pentru a asigura asistenta imediata atunci cand aceasta ne este solicitata.

Taxe sau comisioane? Exclus! Serviciile de recrutare sunt platite de companiiile angajatoare

“Recrutare la superlativ” - Principiul care ghideaza activitatea agentiei

Anca Harsan

Anca Harsan
  • 2 participari in programul Summer Work & Travel USA, J1
  • 2 experiente de munca in Anglia

Laura Stei

Laura Stei
  • 2 experiente de munca in Anglia

Florin Craciun

Florin Craciun
  • 4 participari in programul Summer Work & Travel USA, J1
  • 1 participare Computer Engineering Training USA, J1
  • 1 experienta de munca in Anglia

Biroul unic se afla in Tirgu Mures. Recrutarile on-line au inregistrat o crestere semnificativa in ultimii ani si detin in prezent o pondere de peste 95% din volumul total.

Va stam la dispozitie daca exista intrebari sau nelamuriri referitoare la activitatea agentiei, ofertele de munca sau continutul site-ului.

Pentru informatii detaliate despre ofertele noastre, va rugam sa vizitati sectiunile site-ului.

Multumim!